El desert i la foscor

El desert i la foscor

dijous, 22 de setembre de 2016

Notícies que ens envien de la Llibreria Lluna

Nova temporada d'activitats a la Llibreria Lluna
 

 
Benvolguts amics de la Llibreria Lluna,

vos volem convidar a les primeres activitats que durem a terme aquesta temporada.

Començam les tertúlies poètiques, aquesta vegada presentarem L'INCENDI DE LES PAPALLONES, poemari d'Agnès Llobet, poeta i actriu. En aquesta ocasió, l'activitat es durà a terme a La Tertúlia Cafè Teatre (Carrer Ausiàs March, n.19) divendres dia 30 de setembre a les 19h.
Assistirà a la tertúlia l'autora que compartirà amb tots els presents el camí de la paraula escrita a la paraula escènica. L'activitat serà gratuïta i ja podeu trobar el llibre a la llibreria.

Ben aviat també començarem les tertúlies de narrativa, per aquesta primera trobada comentarem LA SONRISA ETRUSCA  de José Luis Sampedro, novel·la que narra la història d'un vell camperol calabrès que arriba a la casa dels seus fills a Milà per sotmetre's a una revisió mèdica. Allà descobrirà la ternura a través de la figura del seu net i també l'amor d'una dona que il·luminarà l'etapa final de la seva vida.
Aquesta tertúli tendrà lloc a la Llibreria Lluna dijous dia 20 d'octubre a les 19h, i estarà guiada per Rosa Bonnín. Activitat gratuïta.

Recrodar-vos també que amb la tardor comencen els nostres tallers d'escriptura creativa. 

La tardor és una època perfecta per desempolsar el teclat i les llibretes d’apunts i començar a escriure tot allò que se’ns ha quedat dins nostre. El canvi d’estació és propici per aprofitar nous moments de tranquil·litat i asseure davant el nostre blog o desplegar l’estratègia narrativa d’aquell relat o novel·la que fa temps que ens volta pel cap.

Aquest any tendrem dues modalitats:

- El curs per a principiants serà tots els dilluns de 18.30 a 20h, de dia 17 d'octubre fins al 19 de juny.

- El curs avançat serà en dimecres alterns de 19 a 20.15h, de dia 19 d'octubre a dia 19 d'octubre a dia 14 de juny.

Si voleu més informació no dubteu a escriure a llibrerialluna25anys@gmail.com o telefonar al 971-20-65-27.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada