El desert i la foscor

El desert i la foscor

dilluns, 19 de setembre de 2016

Sí! A la fi tornen els Tallers a la Llibreria Lluna de Palma

Benvolgudes amigues i amics dels tallers de la Llibreria Lluna, 

La tardor és una època perfecta per desempolsar el teclat i les llibretes d’apunts i començar a escriure tot allò que se’ns ha quedat dins nostre. El canvi d’estació és propici per aprofitar nous moments de tranquil·litat i asseure davant el nostre blog o desplegar l’estratègia narrativa d’aquell relat o novel·la que fa temps que ens volta pel cap. 

Igualment la tardor arriba amb noves propostes de tallers, per això també us escrivim: per recordar-vos que el pròxim 17 d’octubre comencem el curs acadèmic 2016-2017 amb una oferta ampliada per nivells, nous horaris i dies lectius. 

Us adjuntem informació completa dels cursos programats per si voleu apuntar-vos a algun d’ells o en podeu fer difusió entre els vostres coneguts que podrien estar interessats en assistir-hi (ja tenim algunes persones inscrites a les diferents propostes). 

I sobre tot: escriviu cada dia, ni que siguin unes poques ratlles, que al final tot suma i amb constància acabem reunint un bon material que, potser, algun dia podrem publicar. 

Bona reentrada i esperem tornar-vos a veure!
Queridas amigas y amigos de los talleres de la Librería Luna, 

El otoño es una época perfecta para desempolvar el teclado y las libretas de apuntes y empezar a escribir todo aquello que nos ha quedado pendiente. El cambio de estación es propicio para aprovechar nuevos momentos de tranquilidad y sentarnos ante nuestro blog o para desarrollar la estrategia narrativa de aquel relato o novela que hace tiempo que nos ronda por la cabeza. 

Igualmente el otoño llega con nuevas propuestas de talleres, por eso también os escribimos: para recordaros que el próximo 17 de octubre empezamos el curso académico 2016-2017 con una oferta ampliada por niveles, nuevos horarios y días lectivos. 

Os adjuntamos información completa de los cursos programados por sí deseáis apuntaros a alguno de ellos o queréis hacer difusión entre aquellos conocidos vuestros que podrían estar interesados en asistir (ya tenemos algunas personas inscritas en las diferentes propuestas). 

Y sobre todo: escribid cada día, ni que sean unas pocas rayas, que al final todo suma y con constancia acabamos reuniendo un buen material que quizás algún día podremos publicar. 

¡Buena reentrada y esperamos volveros a ver!

Demaneu a la llibreria més informació sobre els cursos monogràfics d’especialització. Informació i inscripcions a la Llibreria Lluna. C/ General Riera, 68. 07010 Palma. Tel. 971206527. www.llibrerialluna.com. E-mail: llibrerialluna25anys@gmail.com i llibrerialluna@ono.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada